img

T: 03 426 44 04    |   M: 070 305 305    |   acbezigrajskacelje@gmail.com

ČIŠČENJE IN POLIRANJE

Notranjost avtomobila je hitro lahko zelo umazana. Za razliko od vašega doma je pri avtomobilu umazanija veliko večja in hitrejša. Vsakič ko se usedete v svoj jekleni konjiček dodate nekaj umazanije, ki jo nehote prinesete od zunaj. Vsakokrat ko pijete ali jeste, dodate nekaj drobtin ali razlitja, v bistvu samo če sedite v avtu spustite lase,odmrlo kožo, kihanje, ličila ter druge onesnaževalce.

Prav tako je pomembno, da si umislite globinsko kemično čiščenje celotnega avtomobila Ko si kupite nov oziroma rabljen avto, da ga razkužite in da se v njem lagodno počutite. To je vrhunska rešitev za rabljene avtomobile, avtomobile za nadaljnjo prodajo in vse ljudi ki ljubijo čistočo.

Kemično globinsko čiščenje je potrebno enako vzdrževati kot barvo na vašem vozilu. Dosledno vzdrževanje notranjosti je ključni del ohranjanja vrednosti vašega avtomobila.

globinsko


Poliranje avtomobilov je postopek, ki popravi poškodbe na avtomobilu, ki jih povzroča sonce, onesnaženje ozračja in predmeti, kot so kamenčki, vejice itd. in pa seveda pranje z nekvalitetnimi šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. Rešitev za poškodovano vozilo je strokovno poliranje!

Poliranja vozil danes ni več možno izvajati ročno. Novodobne polirne paste so izjemno obstojne, vendar težje za obdelavo. Poliranje je potrebno prepustiti strokovnjakom, ki to opravijo s pomočjo ustreznih strojev. Car polishing ali poliranje avtomobila pa je področje na katerem smo v Avtopralnici profesionalno usposobljeni in vodilni v Sloveniji, saj uporabljamo visoko razvite politurne Nanose in zaščite znanih proizvajalcev. Veliko teh uporabljajo v navtični in letalski industriji. Zaščita vašega vozila pa po pomembnosti nič ne zaostaja.

globinsko